0 van 3 vragen beantwoord
Vragen:
- 1
- 2
- 3
Informatie
Als je dit experiment hebt uitgevoerd kun je met deze quiz je achtergrondkennis testen.
You have already completed the Test before. Hence you can not start it again.
Test is loading...
You must sign in or sign up to start the Test.
You have to finish following quiz, to start this Test:
Resultaten: " Experiment 27 Indoltest "
0 van 3 vragen correct beantwoord
Uw tijd:
Tijd voorbij
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
-
Niet gecategoriseerd
You have attempted: 0
Number of Correct Questions: 0 and scored 0
Number of Incorrect Questions: 0 and Negative marks 0
- 1
- 2
- 3
- Beantwoord
- Beoordeling
-
Vraag 1 van 3
1. Vraag
De afbraak van het aminozuur tryptofaan resulteert in de vorming van
Correct
Incorrect
Unattempted
-
Vraag 2 van 3
2. Vraag
Wat is tryptofaan voor een stof?
Correct
Incorrect
Unattempted
-
Vraag 3 van 3
3. Vraag
Slechts enkele micro-organismen zijn in staat tryptofaan te hydrolyseren tot indol, waarvan Escherichia coli de belangrijkste is.
Is deze bewering juist of onjuist?Correct
Incorrect
Unattempted