0 van 4 vragen beantwoord
Vragen:
- 1
- 2
- 3
- 4
Informatie
Als je dit experiment hebt uitgevoerd kun je met deze quiz je achtergrondkennis testen.
You have already completed the Test before. Hence you can not start it again.
Test is loading...
You must sign in or sign up to start the Test.
You have to finish following quiz, to start this Test:
Resultaten: " Experiment 20 Osmotische druk "
0 van 4 vragen correct beantwoord
Uw tijd:
Tijd voorbij
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
-
Niet gecategoriseerd
You have attempted: 0
Number of Correct Questions: 0 and scored 0
Number of Incorrect Questions: 0 and Negative marks 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- Beantwoord
- Beoordeling
-
Vraag 1 van 4
1. Vraag
Waarom heeft het pekelen van levensmiddelen een conserverende werking?
Correct
Incorrect
Unattempted
-
Vraag 2 van 4
2. Vraag
Een hypertonisch milieu van een micro-organisme heeft een microbistatisch effect, omdat
Correct
Incorrect
Unattempted
-
Vraag 3 van 4
3. Vraag
Micro-organismen die hoge zoutconcentraties kunnen overleven zijn
Correct
Incorrect
Unattempted
-
Vraag 4 van 4
4. Vraag
Micro-organismen kunnen goed groeien in een omgeving met zoutconcentraties van 0,5% tot 3%. Concentraties van 10 tot 15% belemmeren de groei van de meeste micro-organismen.
Is deze bewering juist of onjuist?Correct
Incorrect
Unattempted